Corvette Experience

Zelf rijden in een Corvette C6?!

Duur: 20, 40 of 60 minuten
Waar: Oudewater en omgeving
Wanneer: na reservering

Deze unieke belevenis bevat:
- Een experience voucher;
- Korte instructie door een professionele instructeur;
- Zelf rijden in een Corvette C6
- Na afloop krijg je een klein aandenken mee naar huis.

Was het altijd al een droom van jou om op het gaspedaal van een vette sportwagen te drukken? Dan is deze onvergetelijke belevenis beslist iets voor jou!!!

Met een ervaren instructeur naast je in de auto rijd je een leuke route over de openbare weg zodat je zelf de ultieme kick van het rijden in een Corvette kunt ervaren wat beslist een belevenis is. Het hebben van een rijbewijs B is een vereiste.

Deze belevenis wordt u aangeboden voor een prijs van € 60,00 p.p per 20 minuten. U kunt voor reservering contact opnemen met: 06-54622884

Corvette huren voor een speciale gelegenheid?

Wij willen de ultieme rijervaring met onze exclusieve auto’s graag met u delen en daarom zijn deze auto’s ook te huur voor bijzondere gelegenheden zoals een bruiloft, gala’s, evenementen, promoties etc.

Een trouwdag voorbereiden wordt met de grootste zorg gedaan, daarom willen wij het u graag wat makkelijker maken wat betreft de keuze van een trouwauto. Op deze site staat een kleine selectie trouwauto’s. De verhuur prijs begint bij 200,– euro voor de gehele dag.

In onze foto album Corvette Experience zijn diverse evenementen opgenomen zodat u een indruk kunt krijgen.